Trends
Game of Thrones
Game of Thrones
Genre
Drama
IMDB
8.4
Speltid
60 minut(er)
Utgivningsdatum
2011
I ett land där somrarna är decennier långa och vintrarna kan vara en livstid, är det oroligheter. Från den intrigerande södern och de vilda länderna i öster till den frusna norden och den uråldriga muren som skyddar riket från mörkret bortom den, håller två mäktiga familjer på med en katt-och-råtta-lek om vem som ska styra de Sju Kungarikena i Westeros. Medan svek, lust, intriger och övernaturliga krafter skakar dessa kungariken i grunden, kommer kampen om Järntronen att få oförutsedda och långtgående följder. Vintern kommer. Kampen om Järntronen kan börja.
3392 view
Freaky
Freaky
Genre
Skräck
IMDB
6.8
Speltid
102 minut(er)
Utgivningsdatum
2020
Sjuttonåriga Millie Kessler försöker bara överleva de blodtörstiga salarna på Blissfield High och de populära elevernas grymhet. Men när hon blir den senaste måltavlan för The Butcher, stadens ökände seriemördare, blir hennes sista år på high school det minsta av hennes bekymmer. När The Butchers mystiska antika dolk får honom och Millie att vakna upp i varandras kroppar, upptäcker Millie att hon bara har 24 timmar på sig att få tillbaka sin kropp innan bytet blir permanent och hon fastnar i en medelålders galnings kropp för alltid. Det enda problemet är att hon nu ser ut som den jättelike psykopat som hela staden är på jakt efter, medan The Butcher ser ut som henne och har tagit sin aptit för blodbad med sig till skolans homecoming-firande.
2372 view
Raya och den sista draken
Raya and the Last Dragon
Genre
Animerat
IMDB
8.4
Speltid
107 minut(er)
Utgivningsdatum
2021
För länge sedan levde människor och drakar tillsammans i harmoni i fantasivärlden Kumandra. Men när onda monster - kända som druuner - hotade landet, offrade drakarna sig för att rädda mänskligheten. Nu, 500 år senare, har monstren återvänt, och det är upp till en ensam krigare, Raya, att leta reda på den sista draken för att kunna stoppa druunerna för alltid. Men hon får snart lära sig att det behövs mer än drakmagi för att rädda världen - man måste kunna lita på varandra också.
689 view
Alone
Alone
Genre
Thriller
IMDB
6.3
Speltid
98 minut(er)
Utgivningsdatum
2020
Jessica lämnar sin hemstad för att börja om på ny ort efter en familjetragedi. Hon tar sitt flyttlass och ger sig av. Men snart är mardrömmen ett faktum: under en paus vid vägkanten blir hon överfallen och kidnappad av en okänd man. Hon vaknar upp i en källare, någonstans i skogen. Jessica måste nu samla alla sina krafter inför den desperata överlevnadskamp som väntar henne. En amerikansk remake av den svenska filmen "Försvunnen" från 2011.
683 view
Breaking Bad
Breaking Bad
Genre
Drama
IMDB
8.7
Speltid
45 minut(er)
Utgivningsdatum
2008
Walter White, en alldaglig high school-kemilärare i 50-årsåldern som även extraknäcker på en biltvätt lever ett stillsamt liv, i ett oengagerat äktenskap med sin gravida, TV-shoppande fru Skyler och deras tonårige son Walter Jr., som lider av en lätt CP-skada När Walt Senior blir diagnostiserad med lungcancer, bestämmer han sig för att slå sig in på den brottsliga banan, för att kunna få ihop ett kapital att lämna efter sig vid sin kommande död. Han sätter upp ett "meth lab" och kokar metamfetamin tillsammans med sin tidigare elev, Jesse Pinkman.
666 view
Zack Snyder's Justice League
Zack Snyder's Justice League
Genre
Action
IMDB
8.6
Speltid
242 minut(er)
Utgivningsdatum
2021
Zack Snyders egen klippning av "Justice League". Bruce Wayne är fast besluten att se till att Supermans yttersta uppoffring inte var förgäves och gör gemensam sak med Diana Prince. Deras plan är att rekrytera en grupp som ska skydda världen från ett annalkande hot av katastrofala proportioner.
531 view
Tom Clancy's Without Remorse
Tom Clancy's Without Remorse
Genre
Action
IMDB
7.3
Speltid
109 minut(er)
Utgivningsdatum
2021
En före detta Navy SEAL som numera jobbar för CIA söker hämnd efter att hans flickvän dödats av en drogkartell från Baltimore.
517 view
En prins i New York 2
Coming 2 America
Genre
Komedi
IMDB
8.2
Speltid
109 minut(er)
Utgivningsdatum
2021
Prins Akeem återvänder till Amerika när han fått reda på att han har en son i New York.
445 view
Själen
Soul
Genre
Familj
IMDB
8.3
Speltid
101 minut(er)
Utgivningsdatum
2020
Har du någonsin undrat var din passion, dina drömmar och dina intressen kommer från? Vad är det som gör dig… till dig?
411 view
Wonder Woman 1984
Wonder Woman 1984
Genre
Fantasy
IMDB
6.9
Speltid
151 minut(er)
Utgivningsdatum
2020
Vi snabbspolar till 1980-talet när Wonder Woman ställs inför två helt nya fiender: Max Lord och The Cheetah.
368 view