Film

Piff och Puff: Räddningspatrullen (2022)

Handling:

Piff och Puff bor bland seriefigurer och människor i dagens Los Angeles, men deras liv ser annorlunda ut nu. Det har gått årtionden sedan deras framgångsrika TV-serie avslutades, och de tidigare vännerna har gått skilda vägar. Men när en tidigare kollega försvinner på ett mystiskt sätt måste de gå tillbaka in i sina detektivroller för att rädda sin vän.

Kommentarer

2

avatar
JustinAhlberg ( Användare ) 22 May 2022
den väcker barndoms minner verkligen..... jag jag satt tippade på när man var liten ju... Betyg 9/10 den väcker barndoms minner verkligen..... jag jag satt tippade på när man var liten ju...

Betyg 9/10
avatar
Nostalginorden ( Användare ) 21 May 2022
en väldigt dålig film. om man jämför med 1980-1990 talets piff och puff så är denna film ingeting. alltså denna är typ dålig gjord, menar typ att det är verkliga människor i. nej denna var inte värd att se på. när den kom ut på streamtajm så blev jag glad, men det gick över snabbt. har inte möjlighet att se på dom äldre längre, men har gjort dte på vhs-band men jag äger inga sådana med piff och puff själv. men ger väl den om man räknar med jobbet, kvalite, animerad, och hela filmen och även det jag tycker om allt detta och dom har ändrat rösten på piff och puff och resten :( nej original ska vara det, ja dte ska dte absolut. så inget elakt på er streamtajm men dte är filmen så inte håller längre i kvalite och inte värd att se på längre. det är alltid så att (ett exempel , bilar 1 och bilar 2 var spännande men bilar 3 var sådär. blir bara sämre när man gör en uppföljare. så ger den 3-4 av 10 kanske mindre faktiskt för att det ser inte alls bra ut när vissa delar i filmen är verkligt och piff är konstigt gjort som dom typ försökte göra han så den ser ut som verklig och tjejen är animerad och mycket bättre, en väldigt dålig kombination. oom ni kollar på tiden 1:10:31 så ser ni det jag menar. en väldigt dålig film. om man jämför med 1980-1990 talets piff och puff så är denna film ingeting. alltså denna är typ dålig gjord, menar typ att det är verkliga människor i. nej denna var inte värd att se på. när den kom ut på streamtajm så blev jag glad, men det gick över snabbt. har inte möjlighet att se på dom äldre längre, men har gjort dte på vhs-band men jag äger inga sådana med piff och puff själv. men ger väl den om man räknar med jobbet, kvalite, animerad, och hela filmen och även det jag tycker om allt detta och dom har ändrat rösten på piff och puff och resten :( nej original ska vara det, ja dte ska dte absolut. så inget elakt på er streamtajm men dte är filmen så inte håller längre i kvalite och inte värd att se på längre. det är alltid så att (ett exempel , bilar 1 och bilar 2 var spännande men bilar 3 var sådär. blir bara sämre när man gör en uppföljare. så ger den 3-4 av 10 kanske mindre faktiskt för att det ser inte alls bra ut när vissa delar i filmen är verkligt och piff är konstigt gjort som dom typ försökte göra han så den ser ut som verklig och tjejen är animerad och mycket bättre, en väldigt dålig kombination. oom ni kollar på tiden 1:10:31 så ser ni det jag menar.