Citizen X (1995)

...
Ett lik hittas i en skog utanför den ryska staden Rostov. När polisen genomsöker området finner man ytterligare sju döda kroppar. Offren obduceras av rättsläkaren Burakov, som slår fast att alla mördats av samma person. Men den sovjetiska polisen hävdar att seriemördare bara finns i väst, inte i Sovjetunionen. Från 1982 till 1990 jagade den ryske polisen Viktor Burakov den mest brutale och gäckande seriemördaren i modern tid.


Information

Genres Biografi, Kriminal, Drama,
Kvalité 1080p (Full HD)
Betyg 7.5/10
Språk Engelska
Längd 105 minuter
Visningar 202

Skådespelare

Kommentarer (0)


Upphovsrättslig information
Observera att inga upphovsrättsskyddade videofiler lagras på streamtajms servrar eller servrar som streamtajm ansvarar över. Allt material som misstänks vara, eller är upphovsrättsskyddade enligt Lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk, är lagrade och levereras av tjänster som inte är kopplade till streamtajm eller de som ansvarar för streamtajm, på någott sätt och vis.

Vi tar heller inget ansvar för hur dessa tjänster tillhandahåller sådant material, eller hur de väljer att distribuera det.
Logga In
Copyright © 2021 Streamtajm.com. All Rights Reserved

Disclaimer: This site does not store any files on its server. All contents are provided by non-affiliated third parties.